Molimo vas da pažljivo pročitate ove uslove i odredbe pre korišćenja Naše usluge.

Kompanija (koja se u ovom ugovoru naziva „kompanija“, „mi“ ili „naša“) odnosi se na Neurokard, Antifašističke borbe 9/6 11000 Beograd.

Uređaj označava bilo koji uređaj koji može pristupiti Usluzi, poput računara, mobilnog telefona ili digitalnog tableta.

Usluga se odnosi na veb lokaciju.

Uslovi i odredbe (takođe poznati i kao „Uslovi“) označavaju ove Uslove i odredbe koji čine celokupan sporazum između Vas i Kompanije u vezi sa upotrebom Usluge.

Nezavisna usluga društvenih medija znači bilo koju uslugu ili sadržaj (uključujući podatke, informacije, proizvode ili usluge) koje pruža treća strana i koja može biti prikazana, uključena ili dostupna od strane Usluge.

Veb lokacija se odnosi na Neurokard, dostupan sa neurokard.rs

Vaš pristup i korišćenje Usluge uslovljen je vašim prihvatanjem i poštovanjem ovih Uslova i odredbi. Ovi Uslovi i odredbe važe za sve posetioce, korisnike i druge koji pristupaju Usluzi ili je koriste.

Vaš pristup i korišćenje Usluge takođe je uslovljeno vašim prihvatanjem i poštovanjem Politike privatnosti Kompanije. Naša Politika privatnosti opisuje naše politike i procedure o prikupljanju, korišćenju i otkrivanju vaših ličnih podataka kada koristite Aplikaciju ili Veb lokaciju i govori vam o vašim pravima na privatnost i kako vas zakon štiti. Molimo vas da pažljivo pročitate našu Politiku privatnosti pre upotrebe naše usluge.

Veze do drugih veb lokacija

Naša usluga može sadržati veze do nezavisnih veb lokacija ili usluga koje nisu u vlasništvu ili pod kontrolom Kompanije.

Kompanija nema kontrolu nad sadržajem, politikama privatnosti ili praksom bilo kojih veb lokacija ili usluga trećih lica i ne preuzima odgovornost za njih.

Snažno vam savetujemo da pročitate uslove i odredbe i politike privatnosti bilo kojih nezavisnih veb lokacija ili usluga koje posećujete.

Nadležno pravo

Zakoni države, isključujući pravila o koliziji zakona, uređivaće ove Uslove i Vašu upotrebu Usluge. Vaša upotreba Aplikacije takođe može biti podložna drugim lokalnim, državnim, nacionalnim ili međunarodnim zakonima.

Rešavanje sporova

Ako imate bilo kakvu zabrinutost ili spor oko Usluge, saglasni ste da prvo pokušate neformalno da rešite spor kontaktiranjem Kompanije.

Izdvojivost i odricanje

Razdvojivost

Ako se za bilo koju odredbu ovih Uslova utvrdi da je neprovediva ili nevaljana, takva odredba će se promeniti i protumačiti u cilju postizanja ciljeva takve odredbe u najvećoj mogućoj meri prema važećem zakonu, a preostale odredbe će se nastaviti u punoj snazi i na snazi.

Tumačenje prevoda

Ovi Uslovi i odredbe možda su prevedeni ako smo vam ih stavili na raspolaganje u našoj Usluzi. Slažete se da će originalni engleski tekst imati prednost u slučaju spora.

Ako nastavite da pristupate našoj usluzi ili je koristite nakon što te revizije stupe na snagu, pristajete da vas obavezuju revidirani uslovi. Ako se u potpunosti ili delimično ne slažete sa novim uslovima, prestanite da koristite veb lokaciju i Uslugu.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovim Uslovima i odredbama, možete nas kontaktirati:[email protected]
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram